Alle succesverhalen

Welkom op onze pagina voor updates en succesverhalen!

We zijn er trots op wat we hebben bereikt en willen graag onze ervaringen en resultaten delen. Of je nu een docent op zoek naar inspiratie bent of simpelweg geïnteresseerd bent in onze activiteiten, je bent hier op de juiste plek.

Op deze pagina staan de nieuwste updates van app en de verhalen van scholen die peer-tutoring inzetten om de hulp-kloof te overbruggen. Ontdek hoe TeachBuddy bijdraagt aan het versterken van het onderwijs voor alle leerlingen.

Krabbel 2
Blije leerling bij een peer-tutoring les

bekijk meer succesverhalen

Onze succesverhalen

Ontdek de kracht van TeachBuddy voor jouw school! Onze innovatieve peer-tutoring app faciliteert waardevolle interacties tussen jouw eigen leerlingen, waardoor ze elkaar kunnen helpen bij het wegwerken van achterstanden, het oplossen van uitdagende huiswerkproblemen, het plannen van studietijd en nog veel meer. Het mooiste is dat TeachBuddy eenvoudig en snel te implementeren is, zodat jouw school binnen enkele dagen kan profiteren van de voordelen van deze unieke leermethode!

“TeachBuddy maakt een persoonlijke leerervaring mogelijk. Hiermee tillen we de begeleiding van leerlingen naar een nieuw niveau.”

Samir Zaari – Onderwijsassistent Laurens Lyceum 

Interesse gewekt?

Bekijk de nieuwste succesverhalen

Vacature: Sales Agent Onderwijs 

Altijd al voor een start-up willen werken? Heb je ervaring met of interesse in het onderwijs? Wil jij helpen om innovatie in het onderwijs te