Onze missie

Bij TeachBuddy vinden we dat iedereen recht heeft op gelijke toegang tot leerhulp. Wij geloven in de kracht van onze jongeren. Met elkaar kunnen ze veel mooie dingen bereiken. Het is daarom onze ambitie om jongeren te activeren en in staat te stellen elkaar te helpen met leren. Dat bereiken wij met de TeachBuddy app. Onze peer-community maakt peer-tutoring op grote schaal mogelijk voor elke school in Nederland. Groot of klein. Zo dragen wij ons steentje bij om het Nederlandse onderwijs gelijker en mooier te maken.

Meer weten? Stuur een berichtje naar r.roosenstein@teachbuddy.com.

Groetjes,

Rik & Thijs

Gelijke toegang tot onderwijs

Alle scholieren hebben gelijke toegang tot onderwijs van hoge kwaliteit en individuele aandacht.

Peer-tutoring in heel Nederland 

Het concept van peer-tutoring wordt ingezet in peer-communities door heel Nederland.

Terugdringen lerarentekort

Het lerarentekort wordt teruggedrongen door de inzet van een nieuwe generatie

Ons Team

Graag stellen wij ons team aan jullie voor.

Rik Roosenstein


Co-founder/ Business Lead

Thijs Nederlof


Co-founder/ Product Development Lead

Stefan van der Vlegel


Onderwijs Manager

Steven lambregts


Softwareontwikkelaar

matthijs wisboom


Softwareontwikkelaar

emma radder


Ondersteuningscoördinator

Tim de Kraker


Adviseur (IMEC.Istart)

TeachBuddy en de SDG's

Als sociale onderneming is het ons hoofddoel om een positieve impact te maken op onze omgeving. Zo willen wij sociale ongelijkheid in het onderwijs tegengaan, de kwaliteit van het onderwijs in Nederland verbeteren en tegelijkertijd nieuwe baankansen bieden voor onze jeugd. Zo dragen wij op onze eigen manier bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Dit zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. TeachBuddy is gefocust op de onderstaande 3 SDG’s.

We winnen af en toe een prijs

Top-5 ideeën Philips Innovation Award - 2022

Erkenning voor de vijf meest veelbelovende ideeën binnen de competitie. De Philips Innovation Award is de grootste student-ondernemers prijs van Nederland. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve studenten start-up. De jury bestaat uit succesvolle ondernemers en bedrijfsleiders.

Philips Innovation Award - Halve Finale - 2022

De Philips Innovation Award is de grootste student-ondernemers prijs van Nederland. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve studenten start-up. De jury bestaat uit succesvolle ondernemers en bedrijfsleiders.

TeachBuddy in het Nieuws

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief