Zo werkt TeachBuddy!

Via TeachBuddy krijg je snel en gemakkelijk leerhulp van een medeleerling van jouw school die de stof goed begrijpt. Dit kan iemand uit een andere klas zijn, maar ook iemand uit een ander leerjaar. Geef aan waar je moeite mee hebt en de app koppelt je in no time aan de juiste persoon. Plan samen leermomenten in, evalueer en open een nieuwe hulpvraag zodra je tegen iets nieuws aanloopt. 

Zo zorgen we ervoor dat je altijd iemand hebt om je te helpen met je huiswerk, leren voor een toets of het wegwerken van een achterstand. Via TeachBuddy krijg je vanbinnen je eigen school hulp voor elk niveau, voor elk vak en voor elk jaar.

Krijg de hulp die jij nodig hebt​

Vraag on-demand leerhulp aan bij jouw medeleerlingen. Maak een hulpvraag, wanneer je deze het meest nodig hebt. Wordt binnen 24 uur gekoppeld aan een medeleerling die je kan helpen. Net als het aanvragen van een Uber.

Sla je favoriete buddies op

Na het eerste leermoment worden je buddies automatisch opgeslagen, zodat je gemakkelijk een volgende keer om hulp kan vragen.

Regel alles gemakkelijk vanuit één scherm​

Je regelt alles binnen TeachBuddy gemakkelijk vanuit een scherm. Heb je een nieuwe hulpvraag? Zet deze uit via ik heb hulp nodig. Wil je een nieuwe les inplannen met een van je vaste buddies? Doe gemakkelijk een voorstel via favoriete buddies.

Samen beter leren!

Leren is voor niemand een hobby, zeker niet voor een onderwerp waar je extra moeite mee hebt. Maar het moet wel gebeuren. Een buddy is zo gevonden. Jouw buddy legt de stof op een fijne en laagdrempelige manier uit. Niet voor niets beoordelen onze gebruikers de kwaliteit van de bijles gemiddeld met 4,9 van de 5 sterren.

Veelgestelde vragen

Dat kan. Er zijn ook veel oud-leerlingen actief alsbuddy.

Onze buddies worden geselecteerd op school-prestaties en op motivatie. We kijken of een buddy aan kan sluiten op het referentieniveau van een ander. Daarnaast ontvangen al onze buddies regelmatig een training en worden zij begeleid door onze ervaren bijlescoördinatoren.

Wij bieden ondersteuning voor aardrijkskunde, bedrijfseconomie, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Grieks, Latijn, M&O, maatschappijleer, NASK1, NASK2, informatica, natuurkunde, Nederlands, rekenen, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde (onderbouw) op vmbo-, havo-, vwo- en mbo-niveau.

 

Naast de reguliere centrale instructie in de klas kunnen de leerlingen die extra persoonlijke uitleg nodig hebben deze krijgen van daarvoor opgegeven buddies. De docent is beschikbaar als laatste hulpmiddel en kan zelf overzicht houden via de TeachBuddy app. Ook hoeven docenten minder of zelfs niet meer na schooltijd beschikbaar te zijn voor extra vragen. De leerlingen kunnen namelijk ook buiten schooltijd via TeachBuddy bij elkaar terecht.

 

Dit gaat via de app. Zodra je een account hebt aangemaakt kan je tegoed aanvragen bij de beheerder van jouw schoolomgeving. 

Ja. Deze gegevens worden enkel bewaard voor het uitvoeren van onze dienst en onze administratie. TeachBuddy houdt zich aan de regels zoals deze zijn opgesteld in de Algemene verordening gegevensbescherming. Al jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database. Voor meer informatie check onze privacyverklaring.

 

Neem contact op met een van onze accountmanagers voor een op maat gemaakt offerte.

Dit is niet de bedoeling. Check of je mailbox vol is en of de mail niet in je spambox zit. Zo niet, neem dan even contact op met de klantenservice via info@teachbuddy.com of 06-21617536.

 

Dat is niet de bedoeling. Meestal word je binnen 24 uur ingedeeld. Soms kan het wat langer duren omdat TeachBuddy altijd iemand zoekt die bij jou past. Vind je het te lang duren? Neem dan even contact op met de klantenservice via info@teachbuddy.com of 06-21617536.

Wegens privacy-doeleinden dient het ouder-account appart aangemaakt te worden. Het is alleen mogelijk om een ouder-account aan te maken met het mail-adres dat u als ouder heeft opgegeven in het account van uw kind.