Nieuwe feature: ShowMe uitlegvideo’s voor wiskunde

showme
We hebben geweldig nieuws voor je. TeachBuddy werkt samen met ShowMe. Deze nieuwe integratie tilt jouw leerervaring naar een hoger niveau! 🎉Met ShowMe kun je naar tal van interactieve uitlegvideo’s kijken over allerlei wiskunde onderwerpen. Ze zijn gemaakt met deskundige docenten, dus je kunt erop vertrouwen dat het top-notch inhoud is. Gebruik de video’s als aanvulling op je leermomenten met je buddy of gewoon voor wat extra studiemateriaal. Je zult zeker iets vinden waar je wat aan hebt! Weet je niet goed welke video’s je moet kijken? Maak je dan geen zorgen, je buddy gaat je hierbij helpen.

Maar dat is nog niet alles! Met ShowMe kun je nu ook oefenen op basis van de video-inhoud die je hebt bekeken. Deze functie is super handig voor het testen van je kennis en het uitzoeken op welke gebieden je je moet concentreren.

We zijn ervan overtuigd dat ShowMe een game-changer voor je zal zijn en we moedigen je aan om de video’s te bekijken! Klik op de knop hieronder, log vervolgens in op je TeachBuddy account, ga naar het menu en klik daar op de ShowMe-knop 🙌🏼

Veel plezier met kijken van de video’s. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er om je te helpen!

De ShowMe video’s zijn nu beschikbaar voor alle leerlingen van klas 1, 2 en 3 op het Laurens Lyceum.

Groetjes,
Het TeachBuddy team
Column

Cross-age Tutoring: Samen Leren en Groeien

Ben je op zoek naar een onderwijsmethode die niet alleen de leerervaring van je leerlingen verrijkt, maar ook de onderlinge relaties en sociale cohesie in