Contact

Wij staan altijd open voor een praatje. Voel je vrij om contact op te nemen via de onderstaande gegevens.

Neem contact op

Wanneer zijn wij bereikbaar?

Ons kantoor

Adres:

Yes!Delft Burgemeester Oudlaan 50 N, 3062 PA Rotterdam

TeachBuddy B.V.
KVK: 74629158

Veelgestelde vragen

Dat kan. Er zijn ook veel oud-leerlingen actief alsbuddy.

Onze buddies worden geselecteerd op school-prestaties en op motivatie. We kijken of een buddy aan kan sluiten op het referentieniveau van een ander. Daarnaast ontvangen al onze buddies regelmatig een training en worden zij begeleid door onze ervaren bijlescoördinatoren.

Wij bieden ondersteuning voor aardrijkskunde, bedrijfseconomie, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Grieks, Latijn, M&O, maatschappijleer, NASK1, NASK2, informatica, natuurkunde, Nederlands, rekenen, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde (onderbouw) op vmbo-, havo-, vwo- en mbo-niveau.

 

Naast de reguliere centrale instructie in de klas kunnen de leerlingen die extra persoonlijke uitleg nodig hebben deze krijgen van daarvoor opgegeven buddies. De docent is beschikbaar als laatste hulpmiddel en kan zelf overzicht houden via de TeachBuddy app. Ook hoeven docenten minder of zelfs niet meer na schooltijd beschikbaar te zijn voor extra vragen. De leerlingen kunnen namelijk ook buiten schooltijd via TeachBuddy bij elkaar terecht.

 

Dit gaat via de app. Zodra je een account hebt aangemaakt kan je tegoed aanvragen bij de beheerder van jouw schoolomgeving. 

Ja. Deze gegevens worden enkel bewaard voor het uitvoeren van onze dienst en onze administratie. TeachBuddy houdt zich aan de regels zoals deze zijn opgesteld in de Algemene verordening gegevensbescherming. Al jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database. Voor meer informatie check onze privacyverklaring.

 

Neem contact op met een van onze accountmanagers voor een op maat gemaakt offerte.

Dit is niet de bedoeling. Check of je mailbox vol is en of de mail niet in je spambox zit. Zo niet, neem dan even contact op met de klantenservice via info@teachbuddy.com of 06-21617536.

 

Dat is niet de bedoeling. Meestal word je binnen 24 uur ingedeeld. Soms kan het wat langer duren omdat TeachBuddy altijd iemand zoekt die bij jou past. Vind je het te lang duren? Neem dan even contact op met de klantenservice via info@teachbuddy.com of 06-21617536.

Wegens privacy-doeleinden dient het ouder-account appart aangemaakt te worden. Het is alleen mogelijk om een ouder-account aan te maken met het mail-adres dat u als ouder heeft opgegeven in het account van uw kind. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief