Word Buddy!

Heb jij een passie om anderen te helpen? Of je nou al studeert of nog op de middelbare school zit, voor iedereen is een plek bij TeachBuddy.

Wat houdt het in?

Werken bij TeachBuddy is betekenisvol: iedere dag maak je impact op het leven van kinderen zodat zij een bloeiende schooltijd tegemoet gaan. Als bijlesbuddy draag je jouw kennis over aan middelbare scholieren die jouw hulp maar al te goed kunnen gebruiken. Je werkt voor een kleine organisatie die als maar in ontwikkeling is. Vind jij het leuk om een flexibele bijbaan te hebben die goed betaalt waarmee je tegelijkertijd anderen kan helpen? Dan is dit de ideale bijbaan voor jou!

Wie ben jij?

  • Je zoekt een bijbaan in het onderwijs, waar je meer doet dan alleen geld verdienen.
  • Je bent positief, gemotiveerd en staat sterk in je schoenen.
  • Je wilt flexibel aan de slag, rond je lesrooster.
  • Je staat aantoonbaar boven de stof van de vakken die je wilt geven.
  • Je hebt een affiniteit met de stof van de door jou geselecteerde schoolvakken en wil je enthousiasme graag overbrengen op anderen.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan via de TeachBuddy app. Hier upload je alle relevante gegevens. Indien je aan de bovenstaande eisen voldoet zal je uitgenodigd worden voor een intakegesprek. Hier zullen we kijken naar andere kwaliteiten die ook essentieel zijn voor een goede bijlesbuddy. Je gaat aan de slag op basis van een freelance contract. Dit contract dient, indien je akkoord gaat, ondertekend te worden na afloop van je intake. Is alles in orde? Dan krijg je een training van onze experts in het geven van bijlessen waarna je meteen kan beginnen: je hebt toegang tot de TeachBuddy app.

Je vergoeding​

Je vergoeding voor het geven van bijles via TeachBuddy kan verschillen op basis van de community waarin je actief bent. Werk je binnen onze eigen TeachBuddy community? Dan ligt je vergoeding tussen de 11 en de 15 euro per uur. Naast bijles geven zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Je werkt bij een bedrijf waar de lijnen kort zijn en de directie weet wie je bent en wat je ambities zijn. Omdat we een kleine organisatie in ontwikkeling zijn, wordt eigen initiatief toegejuicht en krijg je alle ruimte om je ideeën te realiseren en daadwerkelijk het verschil te maken.